Over Billy Rose

handgemaakte & zorgvuldig uitgekozen juwelen

Annelies Veeckmans -de vrouw achter Billy Rose- creëert met hart en ziel handgemaakte juwelen en biedt een zorgvuldig uitgekozen aanbod van andere juweelontwerpers. Met haar webshop, maatwerk en open ateliers in Leuven komen haar juwelen tot bij jou.

Pearls & colours

“Eigenlijk ben ik al heel mijn leven juwelenontwerpster…”

Annelies studeerde in 2014 af als goudsmid. Maar eigenlijk is ze al heel haar leven lang bezig met het creëren van juwelen. Voor ze met Billy Rose van start ging, werkte Annelies als muziektherapeut bij mensen met een psychische kwetsbaarheid

Het menselijke en zorgzame als therapeut, trekt ze ook door in Billy Rose, zowel voor jou, als voor haar medewerkers. Zo creëert ze ruimte en werk voor enkele jonge mensen die niet gemakkelijk de weg naar werk vinden. Annelies ondersteunt ze en zij ondersteunen haar in het atelier. Ze omringt zich daarnaast met een straf (vrouwelijk) team dat mee Billy Rose op de kaart zet.

“Ik wil dichtbij mensen staan.”

Annelies wilt dicht bij mensen staan. Dit doet zo door draagbare juwelen te maken en uit te zoeken, op een betekenisvolle manier. Zowel voor de grootse momenten in iemands leven; een geboorte, huwelijk of overlijden als voor de kleine momentjes, gewoon voor jezelf.

Annelies gaat op zoek naar jouw verhaal en is erdoor geboeid. Vanuit jouw verhaal creëert ze het ideale juweel en gaat ze voor jou aan de slag in haar atelier.

Billy Rose Open Atelier by fotogralliess.be

“Doe gewoon uw goesting.”

Heb je gewoon zin in iets nieuws? Treat yourself! Enkele keren per maand kan je ongedwongen snuisteren in de volledige collectie van Billy Rose en even neerploffen in de vintage zeteltjes, tijdens de open ateliers. Kijken mag, passen, terugleggen en nog een tweede keer proberen ook. Tijdens de open ateliers kan je niet enkel de volledige collectie van Billy Rose ontdekken, maar ben je ook welkom in Annelies’ atelier, voor herstellingen, eindelijk dat tweede gaatje in je oor of jouw maatwerk idee.

“Altijd welkom”

Tijdens de open ateliers van Billy Rose is iedereen welkom. Breng dus gerust je vriendinnen, zus of mama mee. Of maak er gewoon een me-time moment van. Je wordt steevast vergezeld door een glaasje cava én advies. De combinatie van een persoonlijke aanpak én een warme omgeving maken dat je je direct thuis voelt bij Billy Rose.

“Draag ze met je kapotte jeans of met je gouden botten.”

Zelf is Annelies vooral een ‘oorbellenvrouw’, zo noemt ze het zelf. Ze maakt enkel dingen die ze zelf ook zou dragen; soms zijn dat eerder minimalistische juwelen, soms kleurrijk, maar altijd tijdloos. Zowel voor bijzondere gelegenheden, als voor elke dag. Wanneer je met je kapotte jeans naar de winkel moet, of met je once in a lifetime gouden botten naar hét feest van het jaar. It’s all yours!

“Ik heb een neus, of beter een ‘oog’, voor mooie dingen.”

Annelies weet wat ze wilt én wat ze doet. Al haar collecties en materialen zijn met zorg en professionaliteit uitgekozen en ze blijft zichzelf uitdagen en vernieuwen in aanbod en aanpak.

Annelies en haar team hebben oog voor mooie en stijlvolle juwelen en staat achter een duurzame manier van werken. In het atelier van Billy Rose wordt elk materiaal een nieuw juweel.

“Welkom bij Billy Rose!”

Billy Rose - Annelies Veeckmans
Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.