Open Atelier

Open Ateliers

Enkele keren per maand kan je ongedwongen snuisteren in de volledige collectie van Billy Rose en even neerploffen in de vintage zeteltjes, tijdens de open ateliers. Kijken mag, passen, terugleggen en nog een tweede keer proberen ook. Tijdens de open ateliers kan je niet enkel de volledige collectie van Billy Rose ontdekken, maar ben je ook welkom in Annelies’ atelier, voor herstellingen, eindelijk dat tweede gaatje in je oor of jouw maatwerk idee.

Tijdens de open ateliers van Billy Rose is iedereen welkom. Breng dus gerust je vriendinnen, zus of mama mee. Of maak er gewoon een me-time moment van. Je wordt steevast vergezeld door een glaasje cava én advies. De combinatie van een persoonlijke aanpak én een warme omgeving maken dat je je direct thuis voelt bij Billy Rose.

“Billy Rose is voor mij; de stijlvol ingepakte cadeautjes in je brievenbus (een feestje op zich!), de gezellige Open Ateliers, waarbij hulpvaardigheid en een luisterend oor altijd aanwezig zijn. Maar vooral subtiele, modieuze én betaalbare juwelen. Ik ben fan!”

Hildegarde

Wanneer?

 

  • donderdag 6.6, 19u00 – 22u00
  • vrijdag 7.6, 16u00 – 20u00
  • zaterdag 8.6, 14u00 – 18u00 

Waar?

Familie de Bayostraat 10
3000 Leuven

“Ook mijn dochter geniet van de creatieve kronkels van Annelies als we samen voor haar oorbelletjes kiezen op het Open Atelier. Gezellige moeder-dochter momentjes , dat geeft Annelies ons eigenlijk.”

Tine

“Het fijne onthaal en ongedwongen mogen snuisteren tussen de juwelen of gewoon wat babbelen in de zeteltjes maakt het fijn om bij Billy Rose te zijn.”

Annelies

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.