Verloving

Billy Rose maakt draagbare juwelen. Ook op maat, speciaal voor jou. Zowel voor de grootse momenten in iemands leven; een geboorte, huwelijk of overlijden als voor de kleine momentjes, gewoon voor jezelf. Annelies gaat op zoek naar jouw verhaal en is erdoor geboeid. Vanuit jouw verhaal creëert ze het ideale juweel en gaat ze voor jou aan de slag in haar atelier.

Torsed Sapphire

“Na één week nog spannend afwachten, heb ik mijn vriendin Leen ten huwelijk gevraagd. Ze was enorm aangedaan en de tranen blonken zo hard als de stenen in de ring. Bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan om zo’n mooie ring te maken, stenen te zoeken en samen te zoeken naar die persoonlijke touch. Een prachtstuk dat ze hopelijk een leven lang zal dragen.”

– Dries
ring goud diamant

Annelies Veeckmans -de vrouw achter Billy Rose- creëert met hart en ziel handgemaakte juwelen en biedt een zorgvuldig uitgekozen aanbod van andere juweelontwerpers. Met haar webshop, maatwerk en open ateliers in Leuven komen haar juwelen tot bij jou.

“Ze is enorm blij met de ring. En ik heb haar vriendinnen horen zeggen dat ze het de mooiste verlovingsring vinden die ze ooit gezien hebben.”

Maak een afspraak

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.