Algemene voorwaarden

De verkoper

De webwinkel Billy Rose (So We Are BV) is gevestigd te België, te 3000 Leuven, Parkstraat 215.

Ondernemings & BTW nummer: BE  0682 699 559

Telefoonnummer: +32 476 45 94 27, e-mail: info@billyrose.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Billy Rose (So We Are BV) kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 3,95 euro. Bestellingen vanaf 75 euro worden gratis verstuurd (in België). Voor verzendingen naar Luxemburg en Nederland rekenen we 7,9 euro. Voor verzendingen naar andere Europese landen vind je de prijzen op onze pagina “verzendingen”. 

Als je uit het Leuvense bent, kan je ons altijd contacteren om het pakketje in het atelier af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten. Let wel, dit kan enkel op afspraak, we hebben geen winkel die dagelijks geopend is. Afspraken kunnen geboekt worden tussen 9.30 u 16 u.  

Koop je een cadeaubon, dan betaal je 1 euro verzendingskosten.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling

Billy Rose (So We Are BV) werkt voor een veilige betaalomgeving samen met partner Ogone. Dit betaalplatform is geïntegreerd in de Billy Rose (So We Are BV) webshop. Betaling kan gebeuren via creditcard betaling (Visa of Mastercard), via Bancontact/Mister Cash.  Meer informatie over Ogone kan je vinden op www.ogone.be.

Een betaling met kredietkaart (Visa of Mastercard) is kosteloos voor de klant en snel. De betaling wordt onmiddellijk geregistreerd en wij kunnen de bestelling dan ook meteen verzenden.

Er kan eveneens worden betaald door middel van een Bancontact of Mister Cash kaart. Je wordt vanaf onze site doorverwezen naar de site van Ogone, waar je je gegevens kan ingeven. De som wordt meteen van je rekening afgehaald en Billy Rose (So We Are BV) kan meteen beginnen met je pakje verzendklaar te maken.

Levering

Billy Rose probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Billy Rose kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Billy Rose het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Wanneer de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan Billy Rose (So We Are BV) hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.  

Leveringstermijn

Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, via de Post. Het pakje wordt door de postbode in je brievenbus geplaatst, normaal binnen de 24u na verzending. Je moet hiervoor niet thuis aanwezig zijn. Let wel, voor gepersonaliseerde juwelen geldt een andere levertermijn.  

Voor Nederland: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, met behulp van Bpost . Het pakje wordt door de Post aan huis afgeleverd, binnen de 3 werkdagen. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakje zelf afhalen in het postkantoor.

Rest van Europa: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje, met behulp van Bpost. Het pakje wordt door de postbode aan huis afgeleverd, binnen de 6 werkdagen. Indien je niet aanwezig bent op het tijdstip van deze aflevering, ontvang je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus en kan je je pakket afhalen in het postkantoor. Als je wil, kan je natuurlijk ook altijd je werkadres of het adres van een buur of vriend ingeven.

Billy Rose kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Billy Rose (So We Are BV) de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Reparatie en garantie

De juwelen van Billy Rose (So We Are BV zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt stuurt u een mail naar info@billyrose.be
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.

Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@billyrose.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:

So We Are BV

Parkstraat 215

3000 Leuven

Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.  

Diversen

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Bestellen bij Billy Rose (So We Are BV) vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Billy Rose (So We Are BV) gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen, en tot slot voor marketing en reclamedoeleinden, in zoverre dat je voor dit laatste je akkoord hebt gegeven tijdens het bestelproces. Je hebt ook steeds het recht om af te zien van de reclame- en marketingacties.Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (info@billyrose.be) zal Billy Rose (So We Are BV) je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.

Bijwerken van …
  • Geen producten in de winkelwagen.